top of page

Quins avantatges té Tivify la tv de bivid?


Actualment, la televisió no només és una pantalla per veure pel·lícules i programes. S'ha convertit en una plataforma per a tota mena de contingut i experiències. Per això, cada cop són més les plataformes que sorgeixen per oferir una experiència única quant a qualitat, varietat i personalització. Una és Tivify.


Tivify és una plataforma de televisió en línia que ofereix una gran varietat de canals, tant nacionals com internacionals, així com una àmplia selecció de sèries i pel·lícules sota demanda. A més, té una interfície senzilla i intuïtiva, que permet una navegació fàcil i ràpida.


Quins avantatges té Tivify?


Àmplia varietat de canals: Tivify compta amb més de 80 canals nacionals i internacionals. Entre ells, destaquen els canals esportius, infantils i documentals. A més, Tivify ofereix l'opció d'afegir canals premium com Movistar+, LaLiga TV, entre d'altres.


Sèries i pel·lícules sota demanda: Tivify també compta amb una selecció de sèries i pel·lícules sota demanda, que s'actualitzen freqüentment i permeten a l'usuari veure'n el contingut quan ho desitgi.

Personalització de l'experiència: Tivify us permet personalitzar l'experiència d'usuari, incloent l'opció de crear llistes de canals i programar enregistraments.


Dispositius compatibles: Tivify es pot veure a televisors intel·ligents, smartphones, tablets, ordinadors i Chromecast. A més, compta amb una app per a iOS i Android.


Sense compromís de permanència: Tivify ofereix la possibilitat de cancel·lar el servei en qualsevol moment, sense haver de complir cap compromís de permanència.


En conclusió, Tivify és una plataforma de televisió en línia que ofereix una gran varietat de canals, sèries i pel·lícules sota demanda, i una interfície fàcil d'usar. És una bona opció per a aquells que busquen una experiència de televisió personalitzada i sense compromís de permanència. Si cerques una alternativa a la televisió tradicional, Tivify pot ser l'opció que estaves buscant.

12 views0 comments

Comentários


whatsapp-logo-11.png
bottom of page