top of page

Protegeix els teus fills dels perills d'Internet amb Prime WiFi by Bivid




A l'era digital, Internet s'ha convertit en una part integral de les nostres vides. No obstant això, juntament amb els seus innombrables beneficis, també hi ha perills potencials, especialment per als nostres fills. Des de contingut inapropiat fins a ciberassetjament, la navegació en línia pot ser un territori perillós per als més joves. És per això que és essencial que els pares estiguin al corrent d'aquests riscos i prenguin mesures per protegir els fills en línia.


**Els Perills d'Internet**


1. **Contingut Inapropiat**: Internet és ple de contingut que no és adequat per a nens. Els nens es poden trobar amb imatges o vídeos que són pertorbadors o inapropiats per a la seva edat.


2. **Ciberassetjament**: El ciberassetjament s'ha convertit en un problema creixent en línia. Els nens poden ser víctimes d'assetjament o amenaces mitjançant plataformes de xarxes socials o missatges.


3. **Dependència Digital**: L'excés de temps a la pantalla pot tenir un impacte negatiu en el benestar emocional i físic dels nens. Poden tornar addictes a dispositius electrònics i descuidar altres activitats importants.


4. **Privadesa en Línia**: Els nens sovint no comprenen completament la importància de la privadesa en línia i poden compartir informació personal de manera inadvertida.


**La Solució: Prime WiFi by Bivid**


Per abordar aquests perills, és fonamental comptar amb eines efectives de control parental, i això és exactament el que ofereix Prime WiFi by Bivid. Aquesta tecnologia revolucionària és la solució definitiva per protegir els teus fills en línia.


**Filtrat de contingut**: Prime WiFi by Bivid us permet bloquejar automàticament l'accés a llocs web inapropiats i contingut no adequat per a nens. Això garanteix que els teus fills només puguin accedir a material segur i educatiu.


**Control del Temps a Pantalla**: Pots establir límits de temps en pantalla per garantir que els teus fills no passin hores interminables davant de dispositius electrònics. Això promou hàbits saludables.


**Monitorització d'Aplicacions**: Amb aquesta tecnologia, podeu supervisar les aplicacions que els vostres fills utilitzen i assegurar-vos que utilitzeu contingut adequat per a la vostra edat.


**Supervisió d'Adreces Web**: Prime WiFi by Bivid et permet rastrejar les adreces web que els teus fills visiten, cosa que et brinda una visió completa de les seves activitats en línia.


**Alertes i Notificacions**: Rebràs alertes i notificacions en temps real sobre qualsevol activitat sospitosa o l'incompliment dels límits establerts.


**Control Remoto**: Pots gestionar totes aquestes funcions de control parental des de la comoditat del teu telèfon intel·ligent a través d'una simple aplicació.


En resum, Prime WiFi by Bivid ofereix als pares la tranquil·litat de saber que els seus fills estan protegits en línia. Amb les característiques avançades de control parental, pots garantir un entorn en línia segur i saludable per als teus fills. No deixeu que els perills d'Internet us treguin el son; en el seu lloc, pren el control amb Prime WiFi by Bivid i protegeix els teus éssers estimats mentre naveguen al vast món de la web.

20 views0 comments
whatsapp-logo-11.png
bottom of page