top of page

Prime WiFi by Bivid: Protegint els teus Fills al Món Digital



Internet és una eina poderosa i una font inesgotable de coneixement, però també és un lloc on els nostres fills poden estar exposats a diversos riscos. La història d'Internet per a nens es remunta als anys 90, una època en què la xarxa no comptava amb les mesures de seguretat i de control parental que tenim avui dia. Els perills en línia eren palpables, i els incidents que van obligar a tancar serveis com Microsoft Chat van destacar la necessitat de protegir els més joves en línia.


És crucial que els pares estiguin informats sobre com mantenir els seus fills fora de perill a Internet. Aquí et presentem algunes mesures que pots prendre per garantir la seguretat dels teus fills en línia, juntament amb el suport de Prime WiFi by Bivid:


**1. Filtra el Contingut Perillós**


Una de les mesures més efectives per protegir els teus fills és evitar que accedeixin a webs perjudicials i contingut inapropiat. Amb Prime WiFi by Bivid, podeu bloquejar automàticament l'accés a llocs web no adequats per a la vostra edat. Això garanteix que els teus fills només tinguin accés a informació segura i educativa.


**2. Protegeix les seves dades personals**


Les dades personals dels teus fills són valuoses i han de ser protegides des de la infantesa. Evita compartir fotos dels teus fills en línia i no creïs perfils amb les seves dades reals enlloc. Prime WiFi by Bivid contribueix a aquesta protecció en bloquejar l'accés a llocs web que puguin posar en perill la privadesa dels teus fills.


**3. Ensenya la Distinció entre 'Amics' i 'Contactes'**


Internet sovint distorsiona la línia entre amics i contactes. Assegureu-vos densenyar als teus fills a diferenciar entre les persones importants en les seves vides i els contactes en línia. Prime WiFi by Bivid et pot ajudar a controlar qui té accés a la seva xarxa domèstica.


**4. Educa sobre Phishing**


El phishing és una amenaça comuna en línia. Educa els teus fills perquè siguin conscients dels riscos i no comparteixin informació personal en línia. Amb Prime WiFi by Bivid, pots supervisar les activitats en línia dels teus fills i estar alerta davant de possibles amenaces.


**5. Perfils d'usuari Diferents**


Crea perfils d'usuari separats a l'equip dels teus fills perquè puguis controlar l'accés a programes i configuracions específiques. Prime WiFi by Bivid ofereix un sistema de control parental exhaustiu per garantir una navegació segura.


**6. Limita el temps d'ús**


Fomenta lús equilibrat dInternet i estableix límits de temps en pantalla. Amb Prime WiFi by Bivid, pots controlar i bloquejar el temps a la pantalla dels teus fills, promovent hàbits saludables.


**7. Anima'ls a Demanar Ajuda**


Mantingues una comunicació oberta amb els teus fills i assegura'ls que sempre poden acudir a tu quan necessitin ajuda. Amb Prime WiFi by Bivid, estaràs al corrent de la seva activitat en línia i podràs identificar qualsevol problema.


**8. Estigues Informat**


El món en línia evoluciona constantment. Estigues al dia amb les últimes tendències i riscos en línia per poder protegir els teus fills de manera efectiva.


**9. Dóna Exemple**


Recorda que les teves accions tenen un impacte als teus fills. Actua de manera responsable en línia perquè segueixin el teu exemple.


**10. Confia en els teus Fills**


A mesura que creixen, dóna'ls espai i permet que aprenguin dels seus errors. La confiança i el pensament crític són les millors eines que els pots brindar per navegar de manera segura a Internet.


En resum, Prime WiFi by Bivid és el teu aliat en la protecció dels teus fills al món digital. Aquesta solució avançada de control parental us brinda les eines necessàries per garantir que els vostres fills naveguin de manera segura i que la seva experiència en línia sigui educativa i positiva. Amb Prime WiFi by Bivid, pots tenir la tranquil·litat que els teus fills estan fora de perill mentre exploren el vast món d'Internet.

14 views0 comments
whatsapp-logo-11.png
bottom of page