top of page

Prime WiFi by Bivid: El teu aliat en la protecció dels teus fills en línia




A l'era digital, els nostres fills estan més connectats que mai, explorant un món d'informació i entreteniment en línia. Amb aquesta llibertat, però, també vénen riscos significatius. Des de contingut inapropiat fins a la interacció amb estranys, els perills a Internet són una preocupació constant per als pares. En aquest article, explorarem com Prime WiFi by Bivid es converteix en el teu aliat principal per mantenir els teus fills segurs en línia.


**Riscs Comuns a Internet per a Nens**


1. **Contingut Inapropiat**: La web és plena de contingut que no és adequat per a nens. Sovint, els petits poden ensopegar accidentalment amb material que pot ser pertorbador o inapropiat per a la seva edat.


2. **Ciberassetjament**: El ciberassetjament és una realitat preocupant a Internet. Els nens poden ser víctimes d'assetjament en línia, ja sigui mitjançant missatges, comentaris o xarxes socials.


3. **Dependència Digital**: L'excés de temps en pantalla pot afectar negativament el benestar dels nens, causant dependència i afectant-ne el desenvolupament social i emocional.


4. **Privadesa en Línia**: Els nens solen ser massa confiats en línia i poden compartir informació personal sense adonar-se'n, cosa que podria posar-los en risc.


**Prime WiFi by Bivid: La Solució Integral**


Prime WiFi by Bivid ha esdevingut la solució integral per abordar aquests riscos i garantir la seguretat en línia dels teus fills. Aquí hi ha algunes característiques destacades:


**Filtratge de contingut**: Prime WiFi by Bivid permet bloquejar automàticament l'accés a llocs web i contingut no apropiat per a l'edat dels teus fills. Això garanteix que només accedeixin a informació segura i educativa.


**Control del Temps a Pantalla**: Amb aquesta eina, pots establir límits de temps en pantalla, assegurant-te que els teus fills no passin massa temps davant de dispositius electrònics.


**Monitorització d'Aplicacions**: Tens la capacitat de supervisar les aplicacions que els teus fills utilitzen, assegurant-te que estiguin dins dels límits establerts per a la seva edat.


**Supervisió d'Adreces Web**: Prime WiFi by Bivid rastreja i proporciona informació sobre les adreces web que els teus fills visiten, cosa que et dóna una visió completa de les seves activitats en línia.


**Alertes i Notificacions**: Rebràs alertes en temps real sobre qualsevol activitat sospitosa o si els teus fills superen els límits establerts.


**Control Remoto**: Pots gestionar totes aquestes funcions de control parental des del telèfon intel·ligent a través d'una aplicació senzilla i fàcil d'utilitzar.


Amb Prime WiFi by Bivid, pots tenir la tranquil·litat que els teus fills estan protegits mentre naveguen per Internet. Aquesta tecnologia avançada permet crear un entorn en línia segur i saludable per als teus éssers estimats. No deixeu que els perills d'Internet us treguin el son; al seu lloc, pren mesures proactives amb Prime WiFi by Bivid i brinda als teus fills la llibertat d'explorar el món en línia de manera segura.

8 views0 comments
whatsapp-logo-11.png
bottom of page