top of page

Perquè utilitzar la tecnologia mesh “prime wifi by bivid”?



Hi ha diversos motius pels quals utilitzar la tecnologia mesh, i en particular, la solució "Prime Wifi by Bivid":


Més cobertura i abast: La tecnologia mesh utilitza diversos punts d'accés que es comuniquen entre si per crear una xarxa sense fil. Això significa que es poden col·locar múltiples dispositius en diferents àrees de casa teva o negoci per garantir una cobertura uniforme i sense zones mortes. Amb "Prime Wifi by Bivid", podràs tenir un senyal fort i estable a qualsevol racó de casa teva, fins i tot a les àrees més difícils d'assolir.


Connexió estable i ràpida: La tecnologia mesh utilitza múltiples punts d'accés per distribuir la càrrega de la xarxa, cosa que significa que no es produeix una congestió de la xarxa en un sol punt. Això permet que la xarxa sigui més estable i ràpida, i que els dispositius es puguin connectar sense problemes i sense interrupcions.


Fàcil configuració i gestió: "Prime Wifi by Bivid" és molt fàcil de configurar i gestionar. A través d'una aplicació mòbil, podreu controlar la xarxa, canviar la configuració, programar accessos i establir límits d'amplada de banda per a dispositius específics. A més, Bivid ofereix suport tècnic les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per ajudar-te amb qualsevol problema que puguis tenir.


Seguretat avançada: "Prime Wifi by Bivid" utilitza tecnologia de xifrat de grau empresarial per protegir la xarxa i les dades dels usuaris. A més, ofereix controls parentals avançats per ajudar a protegir els nens de continguts inapropiats en línia.


Solució personalitzada: Bivid ofereix una solució personalitzada de tecnologia mesh que sʻadapta a les necessitats de cada llar o negoci. Amb "Prime Wifi by Bivid", podreu obtenir una xarxa personalitzada que s'adapti a la vostra mida de la llar, nombre de dispositius i necessitats específiques de connectivitat.


En resum, utilitzar la tecnologia mesh i en particular, la solució "Prime Wifi by Bivid", pot proporcionar-te una connexió sense fils més estable, ràpida i fiable, així com una cobertura uniforme a tota la teva llar o negoci. A més, la fàcil configuració, la seguretat avançada i la solució personalitzada fan de “Prime Wifi by Bivid” una opció atractiva per a qualsevol persona que busqui millorar la seva connectivitat en línia.

4 views0 comments
whatsapp-logo-11.png
bottom of page