top of page

El teu whatsapp és segur? Aquí us donem alguns consells!


WhatsApp és una de les aplicacions de missatgeria més populars del món, i com a tal, és important tenir en compte la seguretat daquesta plataforma. En aquest article, parlarem sobre alguns trucs de seguretat per a WhatsApp i com Bivid pot ajudar-te a protegir la teva privadesa i seguretat mentre uses aquesta aplicació.


Verificació en dos passos:

La verificació en dos passos és una capa addicional de seguretat que heu d'activar per protegir el vostre compte de WhatsApp. Aquesta funció us permetrà configurar un codi d'accés de sis dígits que haureu d'introduir cada vegada que vulgueu accedir al vostre compte de WhatsApp des d'un dispositiu nou.


No comparteixis informació personal:

Evita compartir informació personal a través de l'aplicació de WhatsApp, com ara la teva adreça, número d'identificació o números de targetes de crèdit. No compartiu la vostra ubicació si no és absolutament necessari.


Bloqueja el teu perfil:

Pots bloquejar el teu perfil de WhatsApp perquè només les persones que tinguis a la teva llista de contactes puguin veure la teva informació. Per fer-ho, vés a la configuració de privadesa del teu compte i configura l'opció "La meva foto de perfil" perquè només la puguin veure els teus contactes.


No descarregueu fitxers sospitosos:

No descarregueu fitxers sospitosos que us enviïn a través de l'aplicació, especialment si provenen de remitents desconeguts. Aquests fitxers poden contenir virus o codi maliciós (malware) que puguin danyar el teu dispositiu.


Utilitza el xifratge:

WhatsApp compta amb un xifratge d'extrem a extrem, cosa que significa que els teus missatges estan protegits mentre es transmeten des del dispositiu fins al del teu contacte. Assegureu-vos que el xifratge estigui activat a la vostra aplicació.


Utilitza una versió actualitzada de WhatsApp:

Mantingues la teva aplicació de WhatsApp actualitzada amb les últimes actualitzacions de seguretat. Les actualitzacions solen incloure pegats de seguretat que solucionen vulnerabilitats conegudes.


Conclusió:


En conclusió, la seguretat en línia és important en totes les aplicacions que utilitzem, incloent-hi WhatsApp. Alguns trucs de seguretat per a WhatsApp inclouen activar la verificació en dos passos, no compartir informació personal, bloquejar el teu perfil, no descarregar fitxers sospitosos, utilitzar el xifratge i mantenir la teva aplicació actualitzada. Bivid ofereix serveis de telecomunicacions i seguretat en línia a Lleida, el que significa que pots comptar amb ells per ajudar-te a protegir la teva privadesa i seguretat en línia mentre utilitzes aplicacions com WhatsApp. Amb un servei al client excepcional i tecnologia avançada, Bivid és una excel·lent opció per satisfer les teves necessitats de telecomunicacions i seguretat en línia a Lleida.

23 views0 comments

Comments


whatsapp-logo-11.png
bottom of page