top of page

Consells per tenir el vostre correu electrònic amb la màxima seguretatEl correu electrònic s'ha convertit en una eina de comunicació essencial a les nostres vides diàries, però amb l'augment de l'ús del correu electrònic també augmenten els riscos de seguretat. En aquest article, parlarem sobre alguns trucs de seguretat per al vostre correu electrònic, i com Bivid pot ajudar-te a protegir el teu correu electrònic i altres dispositius.


Contrasenya segura:

Assegureu-vos que utilitzeu una contrasenya segura per al vostre compte de correu electrònic. Utilitza una combinació de lletres, números i caràcters especials per crear una contrasenya segura que sigui difícil d'endevinar. No utilitzeu la mateixa contrasenya en altres serveis en línia.


Verificació en dos passos:

Configura la verificació en dos passos per al compte de correu electrònic. La verificació en dos passos afegeix una capa addicional de seguretat al vostre compte de correu electrònic i requereix un codi de verificació addicional per accedir al vostre compte.


Evita correus electrònics sospitosos:

No obris correus electrònics sospitosos de remitents desconeguts o correus electrònics que semblin phishing. Els correus electrònics de pesca sovint semblen legítims i poden sol·licitar informació personal o financera, o contenir enllaços maliciosos. En lloc de fer clic a aquests enllaços, elimina el correu electrònic.


Mantingues actualitzat el teu programari de correu electrònic:

Mantingues el teu programari de correu electrònic actualitzat amb les últimes actualitzacions de seguretat. Les actualitzacions de seguretat solen incloure pegats de seguretat que solucionen vulnerabilitats conegudes.


No comparteixis informació personal:

No comparteixis informació personal a través del correu electrònic, com ara números de targetes de crèdit o contrasenyes. Les empreses legítimes mai no sol·licitaran informació personal a través del correu electrònic.


Utilitza el xifratge:

Utilitza el xifratge per protegir els teus correus electrònics sensibles. El xifratge converteix el text pla en text xifrat, que només pot ser desxifrat pel destinatari adequat. Bivid ofereix un servei de seguretat en línia que inclou xifratge de correu electrònic.


Conclusió:


En resum, la seguretat en línia és essencial als nostres dies, i prendre mesures per protegir el teu correu electrònic és important per evitar possibles amenaces. Els trucs de seguretat per al vostre correu electrònic inclouen utilitzar una contrasenya segura, configurar la verificació en dos passos, evitar correus electrònics sospitosos, mantenir actualitzat el programari de correu electrònic, no compartir informació personal i utilitzar el xifratge. Bivid ofereix un servei de seguretat en línia que et pot ajudar a protegir el teu correu electrònic i altres dispositius de possibles amenaces en línia. Amb un servei al client excepcional i tecnologia avançada, Bivid és una excel·lent opció per satisfer les teves necessitats de telecomunicacions i seguretat en línia a Lleida.

9 views0 comments

Comments


bottom of page