top of page

Bivid Telecom: T'acompanya a tot arreu! Gràcies per la foto des de Washington!




Hola a tots els viatgers i amants de la connexió global!


A Bivid Telecom, estem encantats d'acompanyar-vos a tots els llocs que us porti la vostra aventura. Volem assegurar-nos que sempre estiguis connectat i gaudint d'una experiència fluida, sense importar on et trobis al món. Avui volem agrair a un dels nostres clients per compartir una foto increïble des de Washington i recordar-te la importància d'activar el roaming abans de sortir del país!


📸🌍 Primer, volem agrair al nostre client per aquesta meravellosa foto capturada a Washington. Ens encanta veure com els nostres serveis de telefonia i Internet són presents a cada racó del món, connectant-te amb els teus éssers estimats i brindant-te la possibilitat de compartir les teves experiències amb ells. Continua compartint les teves aventures amb nosaltres, ens encanta veure on et porta Bivid Telecom!


🤳✈️ Ara parlem sobre la importància d'activar el roaming abans de sortir del país. El roaming us permet utilitzar el telèfon mòbil i accedir a Internet mentre viatges fora del vostre país d'origen. És essencial activar el roaming per mantenir la connectivitat i evitar càrrecs addicionals o interrupcions al teu servei. Abans de sortir de viatge, assegureu-vos de contactar al nostre equip d'atenció al client per activar el roaming i obtenir informació sobre les tarifes i opcions disponibles.


🌐📲 En activar el roaming, podràs gaudir de tots els beneficis del teu pla de telefonia i Internet mentre explores noves destinacions. Podràs fer trucades, enviar missatges i compartir les teves experiències en temps real a través de les xarxes socials. Ja sigui que estiguis visitant llocs icònics, descobrint cultures fascinants o simplement gaudint d'unes merescudes vacances, Bivid Telecom estarà amb tu a cada pas del camí.


✅ No oblidis que activar el roaming és clau per mantenir una connexió constant i aprofitar al màxim els teus serveis mentre viatges. El nostre equip estarà encantat de brindar tota l'assistència que necessitis perquè la teva experiència sigui sense preocupacions.


Comparteix les teves fotos i experiències de viatge amb nosaltres als comentaris! Volem continuar sent part de les teves aventures i assegurar-nos que estiguis connectat a cada pas del camí.


Gràcies per triar Bivid Telecom i gaudeix dels teus viatges al màxim!


Signatura: Bivid Telecom

www.bividtelecom.com

8 views0 comments
whatsapp-logo-11.png
bottom of page