top of page

Apps recomanades perquè el teu telèfon intel·ligent estigui segur


Amb l'augment dels dispositius mòbils i la quantitat d'informació que hi emmagatzemem, la seguretat dels nostres smartphones és més important que mai. En aquest article, us presentem algunes de les millors aplicacions de seguretat per a smartphones que pots utilitzar per protegir les teves dades i dispositius. A més, t'explicarem com Bivid, l'operadora líder de fibra òptica, telefonia i televisió a Lleida, et pot ajudar a mantenir la teva informació segura mentre gaudeixes dels dispositius mòbils.


LastPass:

LastPass és una aplicació de gestió de contrasenyes que et permet emmagatzemar de forma segura totes les teves contrasenyes i accedir-hi amb un sol clic. L'aplicació també et permet generar contrasenyes complexes i úniques per a cada lloc web o servei que utilitzis, cosa que augmenta la seguretat dels teus comptes en línia.


NordVPN:

NordVPN és una aplicació de VPN que encripta la teva connexió a Internet i protegeix les dades mentre navegues en línia. L'aplicació també et permet accedir a contingut restringit geogràficament, cosa que és ideal si viatges amb freqüència o vols veure contingut que no està disponible a la teva ubicació actual.


AVG AntiVirus:

AVG AntiVirus és una aplicació de seguretat per a smartphones que ofereix una varietat de característiques, incloent protecció contra virus, malware i spyware. L'aplicació també et permet localitzar i bloquejar el dispositiu en cas de pèrdua o robatori, i et protegeix mentre navegues per Internet.


AppLock:

AppLock és una aplicació que et permet bloquejar i protegir l'accés a aplicacions específiques al teu dispositiu, cosa que augmenta la seguretat i la privadesa de la teva informació. L'aplicació et permet configurar patrons de desbloqueig, contrasenyes i empremtes digitals per a cada aplicació que vulguis protegir.


Google Authenticator:

Google Authenticator és una aplicació d'autenticació de dos factors que us permet protegir els vostres comptes en línia amb una capa addicional de seguretat. L'aplicació genera codis d'autenticació únics que haureu d'introduir juntament amb la contrasenya per accedir als vostres comptes en línia.


Com Bivid t'ajuda a mantenir la teva seguretat en línia:


Bivid és una empresa líder en telecomunicacions que ofereix serveis de fibra òptica, telefonia i televisió a Lleida. La companyia també es preocupa per la seguretat en línia dels seus clients i ofereix solucions de seguretat com ara l'antivirus i la protecció contra atacs cibernètics. A més, Bivid també compta amb un servei al client excepcional, cosa que significa que sempre estaràs en contacte amb experts en telecomunicacions que t'ajudaran a resoldre qualsevol problema de seguretat que puguis trobar.


Conclusió:


En conclusió, la seguretat en línia és fonamental per a qualsevol usuari de telèfons intel·ligents. LastPass, NordVPN, AVG AntiVirus, AppLock i Google Authenticator són algunes de les millors aplicacions de seguretat per a smartphones que podeu utilitzar per protegir les vostres dades i dispositius. A més, Bivid ofereix solucions de seguretat en línia i un servei al client excepcional per ajudar-te a mantenir la teva informació segura mentre gaudeixes dels dispositius mòbils. Amb la seva tecnologia avançada i el seu enfocament a la seguretat en línia, Bivid és l'elecció perfecta per a les teves necessitats de telecomunicacions i seguretat a Lleida.

6 views0 comments
whatsapp-logo-11.png
bottom of page