top of page

50% DESCOMPTE

(Els tres primers mesos) AMB SMARTWATCH DE REGAL!


FIBRA DE 1000MB + MÒBIL 40GB = 19,95€ (IVA INCLÒS)


Al 50% de descompte!


(A partir del quart mes pagaràs 39,90€ iva inclòs) 

SENSE PERMANÈNCIA


I PER A LA TEVA SEGONA RESIDÈNCIA...


¡FIBRA PER NOMÉS 20€!


Aquest estiu, no et fonguis sense connexió!
A Bivid, tenim una oferta refrescant que farà que gaudeixis del sol amb la millor tecnologia. Fibra Òptica de 1.000 Mb + Mòbil de 40GB al 50%!


Durant els primers tres mesos, podràs gaudir de la nostra increïble fibra òptica de 1.000 mb juntament amb 40 GB al teu telèfon mòbil per només 19,95€ euros al mes (IVA inclòs). A partir del quart mes, la quota serà de 39,90 euros al mes (IVA inclòs). I el millor de tot, els primers a contractar rebran de regal un smartwatch brutal, perfecte per estar connectat mentre gaudeixes de l'estiu!


Tens segona residència? Per ser client de bivid, t'oferim fibra òptica a la teva segona residència per només 20 euros/mes.Ideal per als que passen l'estiu a casa de la platja oa la muntanya.


*Sense Permanència i Sense Lletra Petita*


Amb bivid, oferim un servei transparent i sense sorpreses. Volem que gaudeixis del millor en telecomunicacions amb la tranquil·litat de comptar amb una marca compromesa amb la qualitat i la proximitat als nostres clients. 656 844 192. També pots escriure'ns al nostre email: hola@bivid.store No deixis passar aquesta oportunitat i gaudeix d'un estiu connectat amb bivid!

3 views0 comments

Comments


bottom of page